četrtek, 6. december 2007

Foto klub e-Fotografija

Še en foto klub, boste rekli? Je to treba, v čem ste drugačni od drugih? Zakaj ravno k vam? Poskušajmo vas prepričati, da smo nekaj posebnega.
Predvsem, smo prvi slovenski spletni foto klub, odločeni, da čim bolje izkoristimo vse dimenzije, poti in možnosti za vsestransko fotografsko delovanje. Predanost virtualnosti pa še ne pomeni, da se odrekamo dobremu staremu razstavljanju na papirju.
Naša posebnost in moč pa je v članih; skupaj rastemo z aktivnim ljubiteljskim delovanjem vsakega fotografa/inje. Želje, pobude, zamisli udejanjamo prek e-foruma, z rednimi mesečnimi srečanji, fotografskimi pohajkovanji – izleti doma in čez mejo in drugimi fotografskimi projekti v obliki skupnih razstav, natečajev, gostovanj, predavanj, izobraževanj in drugih ustvarjalnih oblik. Skratka, prizadevamo si za čim bolj kakovosten lasten fotografski razvoj ter za strokovno in profesionalno raven kluba kot celote.
Čeprav mladi po nastanku imamo za seboj že nekaj uspelih projetkov: poslikali smo slapove in skalovje Dovžanove soteske, nočno nebo nad Pokljuko, Reški karneval, v objektivu nalovili vse živali Bavarskega gozda. Prav zdaj smo vpeti v pripravo prve skupne klubske razstave – Portreti, najboljša dela bodo krasila hodnik naše klubske domačije – hostla Celice v Ljubljani. Močno nas zaposluje tudi iskanje še vseh neodkritih pogledov na Plečnikovo zapuščino, neutrudno nabiramo fotografski material, da bi ga nato skupno predstavili čim širši javnosti.

V našem foto čolnu je še dovolj prostora ...

Če čutiš, da si nam soroden/a po fotoduši, te srbi od fotoidej, si želiš akcije – potem pridi k nam!

Informacije in kontakt


klub.efotografija@gmail.com
info@e-fotografija.com

Ni komentarjev: