ponedeljek, 18. februar 2008

Salsa Valentine's power


(avtor: Mirko Slak)



(avtor: Marko Petrič)


Bu-Ba, športno plesni center v Ljubljani, nas je znova zvabil medse. Le dva dni po prazniku zaljubljencev, na mrzlo sobotno popoldne (k sreči Valentin pogreje srca sredi zime) se nas je manjša skupinica Klubovcev pomešala med tečajnike, ki so bili željni veščin »bodymovementa in footworka«. S tem jim je postregel mojster trikov salse Talal Benlahsen.



(avtor: Blaž Polenšek)



(avtor: Maja Polenšek)



(avtor: Miha Črnigoj)


Šarmanten, energičen temnolasec je bil odlična tarča našim objektivom, vendar so bili njegovi dinamični gibi težko ulovljivi. K sreči smo imeli še dobro svetlobo, saj je skozi okna prodiralo močno sonce.



(avtor: Helena Lovinčič)


Enzo in Ivana pa sta prikazala salso s kančkom akrobatike, plesni pari so vadili mete in obrate v zraku, se zavozlali v smešne klobčiče, pri katerih je marsikdo potreboval izkušeno pomoč.



(avtor: Miha Črnigoj)


Nekateri smo izbor tam nastalih fotografij pripravili za prezentacijo na kasnejši Salsa power.
Plesalci so nočne ptice; tako je bila večerna zabava v Festivalni dvorani zapolnjena z vrtečimi se pari šele kašno uro pred polnočjo. Tako je večerno fotopreizkušnjo zdržala le še peščica najbolj vztrajnih iz Kluba e-fotografov.



(avtor: Mirko Slak)



(avtor: Davor Lovinčič)



(avtor: Marko Petrič)



(avtor: Davor Lovinčič)


Vrhunec večera je bila predstava, na kateri so popoldanski učitelji iz delavnic pokazali ves svoj umetniški žar, pravi magnetizem pa so med gledalce prinesle plesalke orientalskega plesa.


(avtor: Maja Polenšek)



(avtor: Helena Lovinčič)



(avtor: Blaž Polenšek)


Pogoji fotografiranja so bili za neizkušene precej težavni, slaba svetloba, hitrost plesalcev! Občudovali smo našega Alana, ki je med plešočimi pari spretno krmaril v eni roki z zunanjo bliskavico, v drugi z fotoaparatom! Vaja dela mojstra, pravijo!

(avtor teksta: Helena Lovinčič)

2 komentarja:

Gregor Krašnja pravi ...

Vidim da ste se imeli fino.

Klub e-Fotografija pravi ...

fino fino :).. saj ves da se imamo vedno fajn ;)