sobota, 27. december 2008

Klubski program dela za 2009

Leto 2008 v našem klubu uspešno zaključujemo z vrsto uspelimi projekti, podkrepljeni z novim znanjem in izkušnjami. Tudi v naslednjem letu nimamo namena sedeti križem rok in tako smo zaradi lažje organizacije in izvajanja del že sestavili okviren program dela.
Vsak mesec bomo imeli klubske sestanke na katerih se bodo člani predstavljali s svojim delom preko digitalnih projekcij fotografij ali pa bodo predstavili delo katerega drugega fotografa. Poleg tega bomo na sestanke prinašali tudi natisnjene fotografije, jih komentirali in se ob tem učili. Še naprej bomo mesečno organizirali predavanja v KOŽ-u. Poleg komentiranja fotografij na sestankih bomo dvakrat mesečno imeli možnost podati svoje fotografije na internetu v kritiko ostalim članom. Vsak mesec bomo, tako kot dosedaj, imeli klubsko tekmo na določeno temo, po koncu pa bo sledilo medsebojno komentiranje. Pri izobraževanju ne bomo, poleg temeljnih fotografskih prvin, pozabili niti na računalniško obdelavo fotografij. V prihajajočem letu bomo organizirali dve klubski razstavi, eno v spomladanskem in drugo v jesenskem času. Še vedno bomo hodili na skupinska fotografiranja, na vsake tri mesece bolj v obliki klubskega extempore, dvakrat letno pa v bolj izletniški obliki. Poskrbeli bomo tudi za popotne duše s potepom v tuje kraje med prvomajskimi prazniki. Poleg vsega tega pa ne bo manjkal niti klubski piknik.

Če ti je naš program dela blizu, te vabimo, da se nam pridružiš. Pristopne izjave so dostopne na naši internetni strani, članarina za leto 2009 pa znaša 50 €.

Ni komentarjev: