sreda, 9. julij 2008

Ana desetnica

Ana Desetnica, tokrat že enajsto leto zapored nam je bil v samem mestnem jedru naše Ljubljane na voljo poulični teater, ki se je odvijal kar štiri dni.Dogodki so si sledili skorajda eden za drugim, odvijali pa so se v samem mestnem jedru tako od Čopove, pa vse do Šuštarskega mosta, kot tudi
do Trubarjeve in še in še bi lahko naštela kam so segali naši radovedni pogledi z objektivi ali pa kar brez nijh, saj smo se lahko na nekaterih dogodkih prav pošteno nasmejali.



Foto: Sanda Žuvela Fajfarič


Foto: Domen Blenkuš


Foto: Stanko Grof


Foto: Mirko Slak

Ponujali so nam od plesov Tanga, Swinga, Salse, ki so se vrteli za vse željne ljudi plesa pozno v noč. Ogledali smo si lahko tudi predstavitev plesalk, ki so zaključile sradnjo baletno šolo. Ali pa so nas zabavali štirje možakarji s svojimi skeči in nas res dodobra nasmejali. Spet na drugem koncu je pogled segel na ne ravno prav poznan ples s kontejnerji, ali pa spet na drugi konec, kjer so se igrali z ognjem...in še in še in še bi lahko polnila vrstice našega bloga.



Foto: Domen Blenkuš


Foto: Stanko Grof

Skratka poulični teater, ki nam je ponujal najrazličnejše stvari, ki so jih za nas odigrali tako naši kot tudi tuji igralci je bil več kot odličen in ga priporočam za prihodnje leto vsem vam, ki ste ga letos zamudili.



Foto: Sanda Žuvela Fajfarič


Foto: Mirko Slak


Tekst: Sanda Žuvela Fajfarič

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Kako se eni zabavajo ej.