torek, 30. september 2008

Otvoritev razstave v Pediatrični kliniki, petek, 26.9.2008

Za nami je druga klubska razstava! »Veseli otroci« visijo na stenah stare Pediatrične klinike in fotke plišastih igrač krasijo stene v hodnikih v Ulici stare pravde, mi pa smo bogatejši za nova, dragocena spoznanja.
Ob odprtju razstave nam je mojster fotografije, Oskar Karel Dolenc, dal lepo popotnico, pohvalil posrečen izbor fotografij veselih, igrivih otroških obrazov iz različnih koncev sveta, ki vnašajo veselje med bolnišnične zidove. Čeprav okolje bolnišnice ne nudi pravega razstavnega prostora, kjer bi naše fotografije prišle bolje do izraza, vendarle povedo svojo zgodbo, ko jih obiskovalec poišče med avtomati za pijačo ali skrite za otroškimi igrali. Poskrbeli pa smo tudi za brbončice. Mali obiskovalci so segali po bonbonih, obiskovalci, ki so počastili našo razstavo, pa so se lahko posladkali s slastnimi domačimi pecivom, ki ga je pripravila Maja. K sreči ga je dosti ostalo tudi za nas.
Našim fotografijam želimo, da bodo čim dlje zabavale otroke, ki jim želimo čim prejšnjo preselitev v novo, sodobno bolnišnico.



avtor: Sanda Žuvela Fajfarič


avtor: Davor Lovinčič


avtor: Luka Podgoršek


avtor: Davor Lovinčič


avtor: Luka Podgoršek


avtor: Sanda Žuvela Fajfarič


avtor: Miro Fajfarič

Avtor : Helena Lovinčič


Ni komentarjev: